Maaliskuussa tapahtui!

Mispan perinteinen Laskiaisrieha järjestettiin tänäkin vuonna laskiaistiistaina 5.3. Paikkana toimi tuttuun tapaan Karilanmäki. Tällä kertaa paikalle oli saapunut runsain joukoin innokkaita partiolaisia ja heidän perheitään. Vauhti oli hurjaa ja menoa riitti!

Paikalla olivat myös Sokkalan Sissien parhaat nuotiovastaavat. Heidän tarjoilemat Karilanmäen Erikoiset (2 x Mariekeksi ja 1 x vaahtokarkki), makkarat ja mehut maistuivat laskijoille hyvin ja kysyntää riitti. Kassavastaavat Merja ja Johanna saivatkin olla vauhdikkaita, koska ostohalukkuutta löytyi välillä ihan jonoksi asti.

Mukana menossa oli runsaasti muitakin johtajaikäisiä partiolaisia monesta
mikkeliläisestä lippukunnasta pitämässä huolta, että kaikki sujui niin kuin pitikin. Iso kiitos kaikille tapahtuman järjestelyissä mukana olleille talkoolaisille!

Ryhmänohjaaja-kurssin eräosuus järjestettiin 8.-10.3. Viikonlopun aikana kymmenen nuorta neitoa uhmasi vesisadetta ja kouluttautui ryhmäänohjaajiksi eräolosuhteissa.

Maaliskuun viimeisenä viikonloppuna 30.-31.3. järjestettiin vielä suuren suosion saavuttanut EA1-kurssi. Viikonloppu oli niin kurssilaisten kuin kouluttaja Arinkin mielessä oikein onnistunut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *