Yrjön Puristus 2019

Partioviikolla jo perinteisesti järjestettävä Yrjön Puristus tapahtuma järjestetään tänä vuonna tiistaina 23.4. klo 17-20 Kirkkopuistossa.

Tavoitteena on järjestää edellisiin vuosiin verrattuna huomattavasti laajempi tapahtuma. Tarkoituksena on saada, ellei nyt ihan kaikkia mikkeliläisiä, mutta mahdollisimman suuri osa heistä, tutustumaan partiotoimintaan.

Mukana tapahtumassa ovat mm. Hulivili-karnevaalit ja Kettu-Eevert, Relanderin Ponitalli, Vekkuli-teatteri ja Mikkelin kirjasto. Tapahtuma on kaikille osallistujille ilmainen.

Jos sinulla on mielessä joku yhteisö tai yritys, joka voisi olla kiinnostunut tulemaan mukaan tapahtumaan järjestämään ohjelmaa tai esittelemään toimintaansa, vinkkaa tästä meille mikkelinseudunpartiolaiset@gmail.com.

Myös kaikki innokkaat partiolaiset ja ei-vielä-partiolaiset ovat tervetulleita tekemään tätä mahtavaa tapahtumaa. Pienikin apu auttaa aina! Tapahtuman järjestämisestä kiinnostuneet voivat ilmoittautua suoraan tapahtumajohtaja Katriinalle katriina.janhunen01@gmail.com

Muistakaa kaikki mainostaa tapahtumaa aktiivisesti. Tehdään tästä yhdessä sellainen juttu, että kaikki ei-partiolaiset jäävät miettimään, miksi eivät ole vielä lähteneet mukaan toimintaan!